Home " Breicafé " Online Brei Campus " Breitips " Zomerse tops en zomerse garens

 • Topic Starter
  Discussie
 • #7295

  Dedeke
  Participant

  Ik merk dat nu het weer af en toe heel mooi is, ik steeds meer op zoek ga naar patronen voor zomerse tops en zomerse garens. Ik heb al eerder de anker tee gebreid, in Kremke morning salutation en rainbow bamboo. Ik heb vorig jaar ook al een Tolsta Tee in Drops Belle. Ik heb een Testknit gedaan voor het garden.knitwear voor de Reveries Tee en heb daar Knitting For Olive Pure Silk. Ook een heel fijn stofje. Iemand anders nog tips/ervaring?

 • Auteur
  Antwoorden
 • #7296

  Esther
  Lid

  Ik brei momenteel aan een Tolsta-tee met Lana Grossa Riccio, katoen met polyamide.

  De Roman Holiday van Sari Nordlund met Cecillia van Svarta Foret, katoen/viscose/linnen. Dit patroon heb ik al eerder gebreid, echt een aanrader.

  Sommer Ella solo van Lene Holme Somsoe met Hjertegarn organic trio, wol/katoen/zijde. Dit garen voelt echt zomers, je hebt geen erg in de wol.

  The birdwatcher van Casapinka met fongering, handgeverfd katoen van De Draadzaak

  Ik ben los gegaan met zomertops opzetten, haha, maar dacht eerst de “moeilijke” opzetten doen en dan van de zomer tomeloos doorbreien. Het hoeft voor mij ook niet perse af

 • #7298

  Dedeke
  Lid

  Leuke projecten allemaal! Dank voor de inspiratie! Heerlijk om ze te zien en dragen straks! Deel je de projecten straks? 😀

Log in om te reageren.