Home " Breicafé " Online Brei Campus " Kennismaken " Welkom in het Breicafé – Mirjam

 • Topic Starter
  Discussie
 • #1010

  Mirjam
  Keymaster

  Lieve mensen! Vandaag, 1 mei 2022, bestaat de Online Brei Campus een jaar! Omdat er in afgelopen jaar zoveel enthousiaste leden zich hebben aangesloten, hebben we (Kim en ik) dit Breicafé voor jullie kunnen realiseren ter vervanging van de Besloten Facebookgroep 🥳

  Hartelijk dank aan Henriëtte Veldman die de optie ‘Breicafé’ toevoegde aan de poll in de Facebookgroep, als naam voor dit forum. En dank aan iedereen die ook andere opties inbracht en mee stemde. Deze naam kwam met stip op 1. Dat jullie deze naam met elkaar hebben gekozen, is precies wat ik met dit Breicafé voor ogen heb: een plek voor en door alle deelnemers aan de Online Brei Campus. Dit is echt jullie plek, waar je hopelijk heel veel plezier van gaat hebben!

  En dan even kort over mij: ik ben Mirjam, moeder van 3 kids, getrouwd met Maarten. We hebben poes Norah, die we eigenlijk altijd ‘Poes’ noemen. We wonen in Scheveningen. Breien leerde ik als kind van mijn oma. Ik pakte het weer op toen ik 24 was en fulltime voor de klas stond (eerst middelbaar, later hoger onderwijs) als docent Nederlands, Taal en Communicatie. In 2017 zei ik mijn baan op, en startte mijn bedrijf MirjamMolenbeek. Ik ben er mega trots op dat ik deze Online Community heb kunnen bouwen, en dat had ik nooit gekund zonder Kim. Dankjewel Kim, dat je de plannen in mijn hoofd feilloos hebt weten om te bouwen naar deze Online Leeromgeving waar zoveel mensen nu samen komen voor hetzelfde: liefde voor breien

  Dankjewel vooral ook aan jou als lid van de Campus. Alleen samen konden we dit mogelijk maken. Geniet ervan.

  Mirjam

 • Auteur
  Antwoorden
 • #1016

  Hermine
  Lid

  Goedemorgen Mirjam, feliciteerd met het jubileum

  • #1020

   Mirjam
   Beheerder

   Dankjewel Hermine!

 • #1032

  Hallo Mirjam,

  Van harte gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van de Breicampus! 💐🥳😘

  Vandaag ben ik ook precies 1 jaar lid en ik geniet er ontzettend van hoe het zich ontwikkelt! Super!

  Ik voel me vereerd dat het forum nu Breicafé heet, dat zoveel leden daarop gestemd hebben.

  Veel plezier vandaag! Tot vanmiddag.

  Hartelijke groet,

  Henriëtte

 • #1034

  Esther
  Lid

  Hi Mirjam,

  Van harte gefeliciteerd met het 1-jarig jubileum van de breicampus. Ik vind het een heerlijke plek, mijn vaste go-to als ik ergens niet uit kom. Zoveel geleerd hier, wil niet meer zonder!

  Geniet van deze heerlijke feestmaand! 🎉🎉

 • #1036

  Wilma
  Lid

  Goede morgen Mirjam op 1 mei 2022. Hartelijk gefeliciteerd met het eenjarig bestaan van de breicampus. Ik zit er al vanaf het begin bij en ik heb gezien en gemerkt hoe hard jij en Kim gewerkt hebben in dit jaar om ons zoveel te leren en alles overzichtelijk te maken en uit te breiden. Mijn dank en complimenten hiervoor. Tot vanmiddag bij de live om 15.00 uur.

 • #1049

  Van harte gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan! Je hebt het goed gedaan Mirjam, samen met Kim, om deze mooie campus op te bouwen. Op naar vele jaren!

 • #1063

  Nele
  Lid

  Proficiat met het jubileum. Het gaat hier vast super gezellig worden!

 • #1066

  Gera
  Lid

  Gefeliciteerd met je jubileum en wat fijn dat er nu hier gepost kan worden.

Log in om te reageren.