• Topic Starter
  Discussie
 • #6040

  Danielle
  Participant

  Even een dilemma waar ik graag jullie mening over hoor ( ik twijfel nog een beetje):

  Ik ben vorig jaar enthousiast gestart met de MKAL Twists and Turns van Stephen West. Leuke kleuren wol gevonden en jullie raden het misschien al…. Clue 1 is nog niet af en de WIP ligt in een tasje in de hoek. Eerst wilde ik hem nog een keer afmaken maar nu bekruipt steeds meer het gevoel om de boel uit te halen en de wol voor een andere leuke sjaal te gebruiken.

  Hebben jullie tips of argumenten hoe ik hiermee verder zal gaan?

 • Auteur
  Antwoorden
 • #6043

  Dedeke
  Lid

  Niet echt, luister vooral naar je eigen gevoel. Ik weet dat er iemand is geweest die van clue 1 een aanpassing heeft gedaan en er een col van heeft gemaakt. Mss dat dat nog een idee is? Maar anders zou ik zeggen, gewoon uithalen en iets van maken waar je zin in hebt om het te maken. Life is to short to work on sips that don’t make you happy 😀 succes met het maken van je beslissing.

  • #6047

   Hoi Dedeke, Dank je voor je reactie. Ik ga die col eens opzoeken. Maar anders wordt het inderdaad uithalen 🙂

 • #6048

  Esther
  Lid

  Ik denk dat de vraag stellen eigenlijk al het antwoord is. Als je er niet blij van wordt om het te maken en wel van het garen zou ik het uithalen en iets anders van maken.

  Mijn ervaring is dat als je het weglegt omdat je er een mheh over hebt, dat het uiteindelijk hetzelfde gevoel blijft. Ik vond uithalen nooit leuk, meestal belande het dan ver weg en uiteindelijk toch besloten dingen uit te halen en met de wol/garen wat ik wel leuk vindt gewoon iets anders te maken of terug in de voorraad. En ik heb nog nooit spijt gehad. Je hebt er meestal wel weer iets van geleerd.

 • #6053

  Anja
  Lid

  Ook mijn ervaring. Als ik ernaar vraag is het meestal een teken om het uit te halen. Hier ook zo getwijfeld over de wol & honey. Tijd om hem ook eens uit te halen, want ik ga echt niet verder.

 • #6054

  Mirjam
  Beheerder

  Eens met de rest! En als je mijn reis met deze sjaal hebt gevolgd: mocht je wel het patroon heel erg leuk vinden om te breien, dan zou het ook nog kunnen dat de kleuren voor jou niet werken (en andere kleuren wellicht wel). Maar als je gewoon niks met het project hebt: lekker uithalen. Misschien een andere Stephen West sjaal waarvan je het eindresultaat heel mooi vindt? Veel van zijn patronen vragen ongeveer dezelfde hoeveelheid wol, kun je misschien alsnog je kleuren voor een West-sjaal gebruiken.

Log in om te reageren.