Home " Breicafé " Online Brei Campus " Kennismaken " Hallo allemaal, even voorstellen

 • Topic Starter
  Discussie
 • #2315

  Linda
  Participant

  Hallo allemaal,

  Mijn naam is Linda en ik woon in Rosmalen samen met mijn partner. Ik ben 56 jaar.

  Ik heb vroeger breien en haken geleerd van mijn oma en mijn tante. Tijdens mijn opleiding werd er in de pauzes en in de trein veel gebreid, maar daarna is het op een laag pitje komen te staan. Een aantal jaren geleden ben ik weer begonnen met haken en sinds een jaar of 2 weer meer aan de slag gegaan met breien. Ik vind het nu ’s avonds heerlijk om na een werkdag te ontspannen met een breiwerk op de bank. Ik volg al een tijdje de vlogs van Mirjam en vond dat het nu toch maar eens tijd werd om deel te nemen aan de breicampus

  Ik heb in de afgelopen 2 jaren al diverse projecten gemaakt echter nog nooit een colour work dus dat lijkt me leerzaam om mee te beginnen. Ook lijkt het me een mooie uitdaging om eens iets met steeken te doen.

  Ik hoop op de campus ook leuke inspiratie te vinden en mooie projecten te zien van gelijkgestemden die ook plezier beleven aan breien want dat mis ik een beetje in mijn directe omgeving.

 • Auteur
  Antwoorden
 • #2321

  Hoi Linda,

  Wat leuk hè om in de breicampus nieuwe dingen te leren. Ben benieuwd wat je de afgelopen tijd al gemaakt hebt aan projecten. Colourwork is ook mijn interesse en in de campus heb ik nu de fair aisle muts gemaakt. Heel leuk om te doen. Van dat patroon is ook een bijpassend vest dat gesteekt wordt. Lijkt mij nog een hele uitdaging, ik ga zelf eerst maar eens een trui top down breien of dat vest als trui maken dus zonder het steeken. Maar wellicht voor jou een leuke combi?

  Veel plezier en succes,

  Groetjes, Liesbeth

 • #2322

  Suzanne
  Lid

  Hoi Linda,

  Ook ik ben pas nieuw hier en ik heb al veel geleerd in twee weken tijd. Ik heb de muts net af en ben nu bezig met de wanten. Lekker is dat hè, ‘s avonds op de bank met een handwerkje. Voor mij pure ontspanning en tijd voor mezelf. Veel succes met het breien!

Log in om te reageren.