Home " Breicafé " Online Brei Campus " Kennismaken " Ha allemaal! Even voorstellen…

 • Topic Starter
  Discussie
 • #2262

  Willeke
  Participant

  Ik ben Willeke, 29 jaar oud, moeder van een zoontje van 1 jaar en woonachtig in Hengelo. Ik brei sinds mijn veertiende fanatiek, maar vaak met teleurstellende resultaten of onafgemaakte projecten.

  Tijdens de zwangerschap het breien (en ook haken) weer opgepakt. Sinds kort de vlogs van Mirjam ontdekt en daarmee ook deze campus. Wat gaat er een nieuwe wereld open, weer een bult nieuwe inspiratie. Inmiddels ook al een paar sokken af en nu bezig met de wanten. Wat leuk om eindelijk blij te zijn met het eindresultaat. Breien geeft op dit moment zoveel rust en ontspanning, juist nu ik helaas veel thuis zit vanwege de ernstige aangeboren hartafwijking van ons zoontje. Het helpt zo om gedachten te verzetten en te dealen met de spanning van de dag.

  Heel benieuwd wat de breicampus me de komende tijd gaat geven, en ook leuk om jullie daarin te volgen!

 • Auteur
  Antwoorden
 • #2304

  Suzanne
  Lid

  Hoi Willeke, wat fijn om te lezen dat handwerken jou ook zo veel ontspanning geeft. Je zult veel zorgen hebben om je zoontje, dan is het goed om af en toe even de tijd voor jezelf te nemen en in je hoofd weer alles wat op een rijtje te krijgen. Zo werkt het bij mij ook…. En tegelijkertijd maak je ook nog iets moois waar je trots op kunt zijn. Veel succes!

 • #2305

  Willeke
  Lid

  Ah lief, dank je wel! Ja die combi is zo fijn!

Log in om te reageren.