Home " Breicafé " Online Brei Campus " Oproepjes KAL’s " Breidagen trui / Love note van Tincanknits

 • Topic Starter
  Discussie
 • #6289

  Esther
  Participant

  Hoi,

  Ik heb me aangesloten bij een KAL voor een Breidagen trui, dit is niet vanuit de Breidagen geregeld. Ze willen met een groep samen breien aan de Love Note van Tincanknits (betaald patroon via Ravelry, zelfde ontwerpers als de flax trui en de worlds easiest mittens, goed geschreven patronen).
  Ik heb me aangesloten omdat deze trui al 2 jaar op mijn todo lijstje staat. Het garen heb ik nog bij Mirjam gekocht en het patroon bezit ik ook al heel lang. Gebreid op naald 6 moet het niet veel werk zijn. Het loopt vaak anders…

  Nu heb ik dus een stok achter de deur. Ik heb me aangemeld bij een Ravelry groep (zoek op breidagentrui) en ik zit in een groepje op instagram. Ik ga er nu mee starten en ik hoop dat ik hem dan af heb als de breidagen zijn. De kal loopt van 1 maart tm 28 september.

  Ik brei hem in donkerblauwe kremke baby soft met bijpassend mohair en een glitterdraad voor de boorden. Misschien vindt een van jullie het ook leuk om mee te doen en dan straks op de breidagen allemaal mensen in dezelfde trui tegen te komen. Dat lijkt mij fantastisch!

 • Auteur
  Antwoorden
 • #6325

  Wat leuk! Deze trui staat ook al een paar jaar op mijn to do lijstje 🙂 eens kijken of ik geschikte wol in mijn voorraad heb!

 • #6682

  Anja
  Lid

  Even gemist dit topic, gaat het goed Esther?

Log in om te reageren.