Home " Breicafé " Online Brei Campus " Oproepjes KAL’s " Bestaat er ook een engels patroon van een sjaal van Westknit?

 • Topic Starter
  Discussie
 • #7345

  Annique
  Participant

  Ik wil de seaswell sjaal van westknit breien. Maar het patroon is in het engels. Met welk patroon kan ik me daar het beste in inlezen en doen of kunnen we dat samen doen? Ik ben net lid dus weet niet of ik deze vraag hier kan stellen. Groetjes Annique

  • Deze discussie werd aangepast 4 weken geleden by  Mirjam.
 • Auteur
  Antwoorden
 • #7350

  Mirjam
  Beheerder

  Hoi Annique,

  De Campus staat vol met tutorials waarbij ik je door een Engels patroon heen help. Op het moment dat je een aantal tutorials doorloopt, leer je als vanzelf Engelse patronen lezen, zodat je kan breien wat je wil. Je hoeft natuurlijk niet alles helemaal te breien; wellicht dat het je al helpt om een aantal tutorials te kijken, zodat je bekend raakt met de Engelse breitermen. Het vertaalschema onder de Algemene Video’s kan je daar ook bij helpen.

  Je kan het ook andersom aanpakken als je graag al gelijk met de sjaals van Stephen West wil beginnen: de termen die je tegen komt opzoeken in de lijst Algemene Breitechnieken. Ik heb even gekeken en zo’n beetje alle technieken die in de sjaal zitten, kom je hier ook tegen in de Campus.

  Ik heb je vraag even onder ‘Oproepjes KAL gezet’: wellicht zijn er mensen die het leuk vinden om samen met jou aan deze sjaal te breien.

  Groetjes, Mirjam

Log in om te reageren.