• Topic Starter
  Discussie
 • #7333

  Nihal
  Participant

  Hallo, Ik ben Nihal. 36 jaar en woon in omgeving Nijmegen. Ik heb een dochter (4,5) en een zoon (2,5). Ik haak nu ongeveer voor 1 jaar tasjes en sjaals maar kledingstukken vind ik ‘gehaakt’ voor jongens en volwassenen niet heel mooi. Ik wil daarom graag proberen te leren breien.

  Eerder al een paar keer en poging gedaan maar kwam er steeds niet uit, dit kwam vooral door verkeerde patroon/garen keuze. Door de verkeerde keuze was de start al erg moeilijk.

  Ik heb nu mijn proeflapjes al gebreid en ben nu begonnen met de vingerloze handschoen. Ik probeer ook continentaal te breien, en direct op rondbreinaalden.

  Het gaat tot nu toe aardig goed.

  Ps.

  Mijn man heeft de breinaalden ingekort voor mij omdat ik thuis geen rondbreinaalden heb in 4,5 mm.

  Nu kan ik ook de fijne breinaalden gebruiken voor kleine projecten omdat ze kort zijn.

 • Auteur
  Antwoorden
 • #7335

  Mirjam
  Beheerder

  Super leuk, welkom hier! Handige man, knap dat het gelukt is de breinaalden in te korten. Hopelijk past dan wel het volgende project (de sjaal) nog op je naalden 😀

  Veel succes, het breien onder de knie krijgen gaat je nu vast lukken, zeker als je alle lessen rustig na elkaar afwerkt. Groetjes!

 • #7339

  Nihal
  Lid

  Ik wil deze breinaalden gebruiken voor smalle sjaaltjes etc. Kan zoiezo niet breien met lange breinaalden, dan zouden ze maar in de kast blijven liggen. Dat vind ik ook erg zonde.

  Voor de sjaal heb ik rondbreinaalden besteld in 4,5 de knitpro bamboo. Hoop dat die ook zo fijn breien als die van de chiaogoo.

Log in om te reageren.