Home " Breicafé " Online Brei Campus " Kennismaken " Aangenaam kennis te maken! Martje

 • Topic Starter
  Discussie
 • #1079

  Martje
  Participant

  Hallo allemaal, sinds drie dagen ben ik lid van de Online Breicampus. Voor mij is dus nog iedereen nieuw, dus leuk om jullie voorstelposts te lezen!

  Ik zal mezelf ook even voorstellen: ik ben Martje, 38 jaar oud en moeder van twee kinderen (13 en 15 jaar), getrouwd met Richard en woonachtig en werkzaam in Zwolle (docent mbo). Ik vroeg me af of ik de komende drukke schoolperiode wel tijd zou hebben voor nieuwe brei-avonturen. Maar .. zoals Mirjam tegen me zei: juist als het druk is, is ontspanning goed! Daarom: toch lid geworden om meer te leren op brei-gebied.

  Na de verplichte handwerkles op de basisschool heb ik tot tien jaar geleden niet meer omgekeken naar haken of breien. Tien jaar geleden ben ik – geïnspireerd door mijn altijd handwerkende moeder – toch wat gaan haken. Dat was leuk! Daarna wilde ik ook leren breien en ziedaar: er bestonden rondbreinaalden. Helemaal mijn ding. Inmiddels heb ik een aantal vesten gebreid, een trui (mislukt, maar toch) en heeeel veel sokken. Ik geniet ervan om elke keer weer iets nieuws te leren. Nu wil ik me verdiepen in het lezen/volgen van Engelse patronen, te beginnen bij een top-down trui.

  Aangenaam kennis te maken!

  Groetjes, Martje

Log in om te reageren.