• Topic Starter
  Discussie
 • #2653

  Franny
  Participant

  Na een hele lange pauze van meer dan een jaar vanwege een schouderblessure, wilde ik verder gaan met de tweede want. In mijn handwerkboek heb ik bijgehouden waar ik ben gebleven. Ik was bij de tumb gusset (einde ronde 2) gebleven. Nu zit mijn steekmarkeerder aan de andere zijde, dan bij Mirjam in het filmpje (beide draden zitten wel aan de juiste kant). Doe ik nu iets heel doms verkeerd? Ik weet even niet waar ik letterlijk en figuurlijk de draad moet oppakken. Uiteraard kan ik de hele want uithalen en opnieuw beginnen, maar misschien is het met een tip van jullie eenvoudig op te lossen.

  Alvast enorm bedankt!!

  Groetjes, Franny

 • Auteur
  Antwoorden
 • #2665

  Esther
  Lid

  Ik kan niet precies zien wat er mis gaat. Maar als je aan het begin van de thub gusset zit kun je best een paar steken opschuiven/smokkelen. Wat misschien wel kan is dat je gedacht hebt om de thub gusset aan de “andere” kant te breien. (Spiegelbeeld?)

 • #2666

  Fennie
  Lid

  Het lijkt erop, dat het de eerste 2 meerderingen zijn voor de thumb gusset, maar die zouden op de andere naald moeten zitten en dan eerst de 3 steken en dan de st.markeerder. Je hoe niet de hele want uit te halen. Gewoon de 2? naalden terug steken tot het tricotsteekstukje boven de boord. Succes!

Log in om te reageren.