Home " Breicafé " Online Brei Campus " Breitips " Sinterklaas/kerst kadootjes

 • Topic Starter
  Discussie
 • #5416

  Dedeke
  Participant

  Hoi allemaal,

  Ik was eigenlijk wel benieuwd hoe jullie tegenover de Sinterklaas / kerstkadootjes staan? Gaan jullie de hand gemaakte route? Uiteraard is dan het nieuwe patroon van Mirjam wel echt de brei tip van de dag 😂 maar hebben jullie nog meer tips voor (redelijk) snelle projecten met groots resultaat?

  En dan ook nog de volgende vraag. Als mensen aan jou vragen wat je wil hebben, wat geef jij als kado idee door???

 • Auteur
  Antwoorden
 • #5431

  Mirjam
  Beheerder

  Wat een leuke vraag 😀 Ik ben benieuwd naar alle antwoorden. Ik neem me al jaren voor om bijvoorbeeld voor de kids iets te breien. Met Sinterklaas was dat lastig, want dan zouden ze gelijk doorhebben dat ik het gemaakt heb en niet de Sint 😂 En door die drukke december dagen komt het er dan voor kerst ook niet van. Nu had ik op tijd wat hartjes. Maar volgens mij is een Kerst KAL in augustus/september een betere oplossing, haha.

  Ik ben ook benieuwd wat mensen vragen? Ik stuur weleens linkjes door. Leuke steekmarkeerders, mooie project bag, handgeverfd kerst wolletje.

 • #5435

  Anja
  Lid

  Hier nog niks gemaakt. Zowel mijn dochter als mijn man vinden het niks… Al denk ik dat als mijn man 1 paar neutrale sokken zou hebben, dat hij ze wel fijn zou vinden.

  Ik vraag wel sokkenwol, en zet er dan het dichtstbijzijnde wolwinkeltje bij.

 • #5471

  Gera
  Lid

  Wij maken als familie eindejaarsswaps voor elkaar, ik heb vorige jaar handwarmers gebreid, dit jaar ga ik voor beenwarmers: https://www.ravelry.com/patterns/library/salander/people?my_favorites=1

 • #5484

  Paula
  Lid

  Ik heb nog nooit cadeautjes gebreid, wel gehaakt. Bijvoorbeeld kerstballen omhaken en met een naamkaartje eraan voor de tafelschikking. Kerstballen mochten mee naar huis en ik zie ze nog weleens terugkomen in de boom bij anderen. Verder haak ik weleens glazen potjes om en geef die met een kaarsje erin. Vaak een setje van drie op een plateautje/bordje ofzo.

  Ik brei nog niet zo lang, maar de hartjes van Mirjam zijn leuk en als ik genoeg sjaals voor mezelf heb, zal ik vast weleens een sjaal voor een dierbare maken.

Log in om te reageren.