• Topic Starter
  Discussie
 • #4172

  Esther
  Participant

  Ik doe mee met 2 projecten die ik echt graag wil afronden. Ik heb sowieso teveel op mijn naalden staan, maar het is niet te doen die allemaal voor die tijd klaar te krijgen.

  Het eerst project is mijn adventuring-wrap gemaakt met de adventkalender van de draadzaak. Ik heb net kleur 18 erin gebreid en heb besloten tot kleur 20 te gaan, daarna zijn de kleuren minder mijn kleuren en daar kan ik wel iemand anders blij mee maken. Het patroon is steeds 8 toeren, dus 16 toeren moet te doen zijn. Ik heb in mijn hoofd dat hij af moet zijn voor de Weversmarkt. Daar ga ik heen en dan wil ik hem laten zien. hahaha

  Het tweede project is een paar sokken, waar ik al veel te lang aan bezig ben. Vorig jaar ergens gestart. Het zijn de Austin socks van de Crazy sock lady, waarbij een color-pop stukje in het boord heb gebreid (echt eenaanrader dit patroon!) . De eerste sok is af, de tweede ben ik al een eindje met het been. Ongeveer 8 toeren nog tot aan de hiel. Deze sokken moeten af voor half augustus, dan zie ik mijn vriendin weer voor wie ze zijn. Ze heeft er dan ook al een jaar op gewacht. Aangezien ik binnenkort vakantie heb zal dit wel lukken.

  Dan zijn er nog 2 projecten waar ik echt vorderingen mee wil maken. De Festival sweater my size, daar ben ik een eind met de tweede mouw. De motivatie een beetje verloren, niet gelukt om hem vorig jaar af te krijgen, maar ik hoop wel voor deze winter. Wij gaan hopelijk eind dit jaar verhuizen, dan heb ik nog weinig tijd, dus hoop dat dit lukt.
  Het andere project is een zomer truitje, De Calla top, met een prachtige lace yoke, ik had de yoke al klaar maar bleek tig maten te groot. Nu opnieuw opgezet, 4 maten kleiner, hoop hier lekker mee aan de gang te kunnen, het kantwerk was echt heel mooi en een ontzettend fijn zomer garen. Dit is echt een truitje wat ik heel graag wil hebben.

  In ieder geval genoeg plannen, hoop dat het allemaal lukt. Vooralsnog wil ik weer van alles opzetten, kost moeite het niet te doen….

 • Auteur
  Antwoorden
 • #4214

  Esther
  Lid

  De sjaal is af, zal binnenkort een foto plaatsen. En hij komt goed van pas met het zomerweer van de afgelopen weken. De sokken hoef ik alleen de teen nog van te breien. Die moet volgende week af zijn, dus dat gaat lukken!

  Mijn beide truien hebben stil gelegen. Door het uithalen van de calla lukt het mij sowieso niet meer om het deze zomer af te krijgen. En dat motiveert dan niet zo. Ik brei lekker aan nieuwe sokken 😉

 • #4333

  Dedeke
  Lid

  Haha je hebt groot gelijk! Je moet zowiezo breien wat je leuk vindt😀 het blijft een hobby. Die truien komen hopelijk ook wel weer een keer… ben benieuwd naar je sjaal! Leuk patroon ook!

Log in om te reageren.