• Topic Starter
  Discussie
 • #3732

  mary
  Participant

  hoi !! ben ik super trots op mezelf….begonnen met de sokkengekte…op rondbreinaald(nog nooit gedaan !!!) de magicloop (nog nooit gedaan)sokken van mirjam(nog nooit gedaan!!)ja en hoogmoed komt voor de val….dat wil zeggen mijn breiwerkje viel van mijn schoot af…(omdat een van de honden er met zn piekneus bijwilde)ik sta op….en precies op mijn naald……kapot natuurlijk…..tsja daat zit ik dan aan het eind van de wereld…nergens een handwerkzaak…..en geen passende rondbreinaald meer…per internet is ook geen optie…de post komt hiet maar 2/3x per week….en nu…eindelijk mijn vraag…….staat er ergens een patroon van 3 of 4 naaldjes om een (super eenvoudige)sok te breien????ik wil zooooo graag meedoen…………groetjes uit oostenrijk mary hagleitner-van ewijk

 • Auteur
  Antwoorden
 • #3742

  Mirjam
  Beheerder

  Oh, oeps! Bij de Magic Loop sokken staat een patroon van Susan B Anderson. Die is geschreven voor sokkenaalden, dus op 4 naalden. Dat patroon doe ik ook voor in de video’s, maar dan magic loop. Maar kun je dus ook prima op sokkennaalden doen, is alleen een kwestie van de steken anders verdelen. In video 3 bij de wanten doe ik voor hoe je op sokkennaalden je steken opzet en verdeelt.

  Mocht je het zo te lastig vinden, dan toch even een nieuwe naald bestellen. 2-3 keer per week post valt nog mee toch? Breien is geduld oefenen: je hebt vast nog wel een ander werkje om aan te werken totdat de postbode komt. Succes!

 • #3748

  mary
  Lid

  dank je wel !! kan ik weer heerlijk verder !! heb ook een pakketje besteld….dus ik kan mij uitleven straks !!!

Log in om te reageren.