• Topic Starter
  Discussie
 • #1999

  Mirjam
  Keymaster

  Elk jaar in oktober organiseert Stephen West een Mystery Knit Along. Je krijgt 4 weken lang op donderdag een stuk van het volgende patroon en kan dus steeds een stukje verder breien. De patronen kenmerken zich altijd door veel kleur (hoewel je daar zelf invloed op uit kan oefenen bij het kiezen van je garens) en veel (nieuwe) technieken. De patronen zijn altijd zeer compleet en bevatten veel video tutorials.

  Het patroon kan je hier aanschaffen: https://www.ravelry.com/patterns/library/twists–turns-westknits-mkal-2022https://www.ravelry.com/patterns/library/twists–turns-westknits-mkal-2022 en dan krijg je op 6 oktober vanzelf het eerste deel van het patroon.

  Voor vragen over de MKAL en het patroon, verwijs ik je naar team Stephen West. Maar voor iedereen die mee gaat breien is het natuurlijk erg leuk hier samen onze garens te kiezen, onze resultaten te delen en elkaar verder te helpen met de inhoud van het patroon (let er daarbij wel op dat je geen hele stukken tekst op een foto deelt of in een post, vanwege copyright).

  Veel plezier als je mee gaat doen! Deel hieronder gerust meer info over de KAL.

Pagina 1 van 2
 • Auteur
  Antwoorden
 • #2011

  Elske
  Lid

  Meer info heb ik niet, maar ik ga dit jaar voor het eerst meedoen. Ik heb er echt superveel zin in.
  Heel veel zin om zoveel nieuwe dingen te gaan leren. Ik heb even wat stukjes instructiefilmpjes van de vorige mkal gekeken, en die zijn superduidelijk. Dus dat moet geloof ik wel goedkomen.
  Ik wil graag met Holst Garn supersoft gaan werken. Maar de kleuren die ik op het oog had, zijn bij de eerste winkel waar ik keek niet allemaal verkrijgbaar. Dus ik ga nog even verder kijken.

  En nu natuurlijk benieuwd naar wie er nog meer mee gaat doen!

 • #2019

  Iby
  Lid

  Vorig jaar durfde ik het niet, maar dit jaar ga ik de uitdaging aan! Leuk om te lezen dat er meerdere van jullie mee doen. Van mijn bij elkaar gelegde verjaardagsgeld heb ik een pakket gekocht waar, zoals It’s a Sarah altijd zegt, mijn hart een sprongetje van maakt. 🙂

 • #2027

  Ik ga ook mee doen. Patroon is gekocht en wolletjes zijn besteld. Weet al bijna zeker dat ik niet klaar ga zijn eind oktober, we zijn in de herfstvakantie nog een klein weekje weg, dan heb ik weinig gelegenheid om te breien. Maar dat maakt niet uit. Dan ben ik iets later klaar. Het lijkt me wel heel leuk.

 • #2031

  Menke
  Lid

  Ja! Ik doe ook mee! Heb er erg veel zin in!

 • #2033

  Wendy
  Lid

  Ik ga voor de tweede keer mee doen, vorig jaar was ik net een paar maanden begonnen met breien en zoveel geleerd. Was een uitdaging, maar wel een leuke. Dus benieuwd naar dit jaar. Net m’n wolletjes binnen en zo blij met de zelf gekozen combi. Ik wilde even wat anders en zit toch echt in m’n paars/lila fase.

  En wat een leuk combinaties zie ik zo al voorbij komen!

 • #2041

  Ik heb de stoute schoenen aan getrokken en het patroon gekocht. Ben zo benieuwd hoe het gaat want mijn engels is een drama maar hoop met de instructie filmpjes goed te volgen zijn. Dan kan ik ook nog altijd mijn man om hulp vragen en anders hier mss wel op de groep. Ik ga het met eigen garen doen. dus ik ga nog even op zoek naar een mooie kleuren combinatie.

  • #2207

   Mirjam
   Lid

   Dag. Mag ik vragen hoe je het patroon hebt gekocht. Ik kom er alleen in via PayPal en dat wil ik niet.

 • #2055

  Ik doe voor de eerste keer mee en ben reuze benieuwd of het me lukt. Ik heb kleurtjes gekozen bij Mirjam.

 • #2057

  Joke
  Lid

  Ik kan haast niet wachten tot 6 oktober. Zo benieuwd naar het patroon. Dit zijn mijn kleurtjes geworden.

 • #2062

  Mirjam
  Beheerder

  Leuk dat er velen mee doen en wat een mooie combi’s al! Mijn wolletjes zijn onderweg, heel benieuwd naar ☺️

 • #2080

  Martje
  Lid

  Leuk dat jullie allemaal meedoen! Ik twijfel nog of ik het aan durf.. Maar ik heb in ieder geval uit m’n stash twee combinaties .. nu alleen nog de vraag: welke van de twee? 🙂

 • #2081

  Ik zou de rechtse combi nemen.

  • #2083

   Martje
   Lid

   Ik vind die combi inderdaad mooi! Twijfel of stonewash en het paarse verloopgaren samen niet te onrustig worden.. maar als ik de patronen en creaties van de afgelopen jaren bekijk, kan het niet snel gek genoeg 😉

 • #2082

  Anja
  Lid

  O, dit draadje moet ik niet te veel kijken. Dan ga ik ineens toch meedoen 🙃😉

  Wat een mooie kleurencombinaties.

 • #2122

  Mirjam
  Beheerder

  Mijn wol is ook binnen! Ik zag de kleuren los bij Atelier Sopra en heb gevraagd of ze deze combinatie voor me wilde verven voor de MKAL. Echt blij mee!

 • #2127

  Dedeke
  Lid

  Wat een mooie combi Mirjam! Goede keus! Ik ben heel benieuwd naar hoe het eruit komt te zien!

  Er komen trouwens heel veel mooie kleuren combinaties voorbij! En hoe mooi ik de handgevormde garens ook vind, deze eerste keer wilde ik graag mee doen met een wat minder prijzig draadje nl Holst Garn supersoft. Ik voeg een foto toe met de kleurtjes.

  Ik heb er nog niet eerder mee gewerkt, dus ik ben benieuwd hoe dat gaat zijn. Leuk om mee te doen, ik heb er echt zin in 😀

 • #2150

  Ineke
  Lid

  Ik ga dit jaar ook meedoen met de Mkal ik zag deze foto en de kleuren spraken me heel erg aan ik heb gekeken wat ik nog in mijn stash heb en het nodige bijbesteld 🙂 en ik ben er klaar voor en heb er veel zin in 🙂

Pagina 1 van 2

Log in om te reageren.