• Topic Starter
  Discussie
 • #4585

  Mirjam
  Keymaster

  In de Live van 29 september heb ik meer verteld over de ideeën rondom advent 2023.

  Samengevat:

  – in november verschijnt een nieuwe tutorial. Welke blijft tot die tijd geheim. Maar: het is er eentje waarmee je aan de slag kan om lieve cadeautjes voor mensen te maken voor de feestdagen

  – we doen een Advent Swap: als je mee wil doen kan je je opgeven voor de swap naar keuze (24 x 10 gram mini’s, 12 x 10 gram mini’s, 4 x streng wol > aangevuld met cadeautjes totaal maximaal 20-25 Euro). Mini’s en strengen wol zijn in principe superwash sokkenwol. Onder de verschillende swaps vind je aanvullende info.

  – aanmelden voor de swap kan tot 14 oktober. In de week erna ontvang je het adres van jouw swap partner (uiteraard hoef je niet tot die tijd te wachten om een pakket samen te stellen)

  – op 15 november worden alle pakketten verzonden, zodat iedereen deze voor 1 december in huis heeft

  Vragen? Stel ze hieronder!

  • Deze discussie werd aangepast 1 maand, 3 weken geleden by  Mirjam.
 • Auteur
  Antwoorden
 • #4586

  Mirjam
  Beheerder

  Als je mini strengetjes wil maken dan vind je op mijn Insta kanaal een video over hoe je dit kan doen (zonder wolmolen/parapluhaspel): https://www.instagram.com/reel/Cph2dgEDxtc/

  Uiteraard kun je ook gewoon een bolletje maken! Doe wat jij mooi/leuk vindt.

 • #4587

  Mirjam
  Beheerder

  Tips voor aanvullende cadeautjes (ter waarde van maximaal 25 Euro): lekkers, thee/koffie/warme choco, enamel pins, blikje om steekmarkeerders in te bewaren, steekmarkeerders. Vul gerust tips aan!

 • #4603

  Petra
  Lid

  Het is handig om te weten of je swapmaatje allergieën heeft, zullen we dat ook gelijk doorgeven bij het aanmelden?

  • #4624

   Mirjam
   Beheerder

   Als je allergieën hebt die te maken kunnen hebben met de inhoud van het pakket, kan je dat inderdaad even aangeven.

 • #4702

  Willeke
  Lid

  Misschien nog leuk om als je op Instagram zit, deze ook door te geven? Soms kan het leuk zijn om daar te zien waar iemand van houdt, om het pakketje nog persoonlijker te kunnen maken.

  • #4771

   Vind ik een heel goed idee.

 • #4810

  Mirjam
  Beheerder

  Als het goed is heeft iedereen nu het adres van een swapmaatje (of 2x als je 2x mee wilde doen). Deel hieronder gerust meer info over jezelf (Insta-naam, allergieën, kleurvoorkeuren, enz) ter inspiratie voor je swapmaatje. Maar: hou wel geheim tot 1 december wie jouw swapmaatje is 😀

 • #4811

  Anja
  Lid

  Ja, ontvangen! Leuk! Zin om mee aan de slag te gaan. Mijn insta naam is anja_kusters

  Ik heb een tarweintolerantie. En houd heel erg van roze en paars, dat heb ik ook veel in huis al, dus vooral heel benieuwd naar de kleuren die ik mag ontvangen! Wij zijn op de terugreis vanuit Londen op dit moment, waar we een Harry Potter reis deden. We (mijn dochter van 16 en ik) hebben ervan genoten! Ik teken en schilder graag en ben gek op kleur.

 • #4812

  Dieuwke
  Lid

  Ik heb het ook ontvangen! Leuk.

  Mijn Instagramnaam is: @bydieuwke

  Ik heb een tarwe en gluten allergie en zelfs het kleinste spoortje geeft mij veel ellende. Ik ben gek op alle tinten roze. Verder vind ik taupe en andere bruintinten ook erg mooi. Mijn huis is vooral taupe met roze accessoires. Ik brei graag en haak af en toe. Ook vind ik het altijd leuk om nieuwe dingen te leren zoals kaarsen maken, sieraden maken enz. Ik houd niet zo van felle kleuren, maar dat is denk ik ook wel te zien op mijn account.

  Ik heb heel veel zin in deze swap en vooral om er iets leuks van te maken.

 • #4816

  Esther
  Lid

  Mijn instanaam is: essepessienl. Ik hou van fellere kleuren met goed contrast. Ik lust veel en heb altijd vrijwilligers als ik iets niet zou lusten.

  Ik hou ook van een beetje blingbling, helemaal met kerst. Wij hebben een blauw/groene kerstboom. We gaan bijna verhuizen, ons huis is bijna klaar. Maar kerst valt daarmee wel een beetje in het water. Geen kerst in het oude huis en ook niet in het nieuwe. Dus dit jaar gezellig maken met kleine dingen.

  Wat er wel komt is mijn creatieve kersttafel met adventkadootjes. Dat is inmiddels een traditie geworden. Ik hou ervan.

 • #4817

  Petra
  Lid

  Wat leuk en gezellig om jullie berichtjes te lezen! Ik ben niet actief op Insta, ik heb ooit 1 foto geplaatst dus daar heb je niet zo veel aan, sorry!. Ik ben bezig met een vierkantjesdeken en heb ook een northeasterly blanket opgezet van sokkenwol, daar passen alle kleurtjes in dus ik heb ook echt geen voorkeur.

 • #4823

  Willeke
  Lid

  Super leuk, zoveel zin in!

  Mijn insta is: wolkje.van.willeke, ik ben fan van schapen en al hun wolletjes. Ik hou van de kleuren blauw en roze, maar juist hele natuurlijke kleuren spreken mij ook aan! Ik laat me graag verrassen.

Log in om te reageren.