• Topic Starter
  Discussie
 • #1638

  Esther
  Participant

  Volgens mij heb ik me nog nooit voorgesteld hier. Ik ben Esther, ik woon in het mooie Dalfsen in Overijssel, vlak aan de riveir de Vecht. Ik woon hier sinds 2 jaar, we zijn een samengesteld gezin met mijn kinderen en nu mijn man, Ik heb nog 2 stiefkinderen, maar die wonen al op zichzelf.
  Ik werk als doktersassistente in een ziekenhuis, een drukke maar leuke baan. We gaan graag op stap, maken overal een belevenis van. We hebben 3 “klassieke”auto’s waar we ook regelmatig mee onder zijn.

  Ik handwerk al mijn hele leven, van naaien ben ik naar haken gegaan en nu sinds 2 jaar aan het breien. Ik heb als kind wel leren breien, rechte lapjes recht en averecht. Nadat ik zo’n beetje alles gehaakt had wat ik wilde of een uitdaging in zag wilde ik graag goed of beter leren breien. Ik ben Mirjam op een gegeven moment gaan volgen en in de eerste maanden van de Corona-cricis ben ik gestart met de lessen voor beginners, gevolgd door de gevorderden lessen, Patreon en van het eerste begin ook de breicampus. Iemand die het kan uitleggen zodat ik het begrijp, waar je een connectie mee hebt door leeftijd, interesses. Geen oude oma 😉

  Inmiddels heb ik al heel wat dingen gebreid en is mijn wensen lijstje alleen maar langer geworden. Ik wissel het haken en breien af. Maar wat vindt ik breiwerk fijn aanvoelen, de “drape” is zoveel anders dan gehaakte stof.

  Ik hop dat we hier samen nog veel breiplezier kunnen delen!

 • Auteur
  Antwoorden
 • #1683

  Karien
  Lid

  Ik ook!!!!

Log in om te reageren.