Home " Breicafé " Online Brei Campus " Kennismaken " Hoi, ik ben Suzanne

 • Topic Starter
  Discussie
 • #2300

  Suzanne
  Participant

  Hallo allemaal,
  Mijn naam is Suzanne en ik woon in Weert samen met mijn man en zoon (12) en dochter (11). Voor mijn 44e verjaardag kreeg ik deze maand een abonnement op de Breicampus cadeau, waar ik erg blij mee ben.
  In mijn tienertijd en de jaren erna heb ik heel veel geborduurd. Af en toe stoeide ik wat met haken en breien, maar dat kwam nooit goed van de grond. Toen mijn dochter werd geboren en ik overal schattige gehaakte mutsjes en dergelijke zag, heb ik mezelf het haken eigen gemaakt. We zijn inmiddels 11 jaar verder en ik het haken heeft geen geheimen meer voor me. Van een kerstboom tot vesten, van knuffels tot mutsen en van dekens tot sjaals: ik kan haken en tegelijk een serie volgen. Heel leuk, maar ik was toe aan iets nieuws. Omdat ik niemand in mijn omgeving heb die breit, zocht ik op internet naar een cursus, omdat ik zelf niet wijs word uit alle filmpjes op YouTube. Daarbij kost dat erg veel tijd en dan frustreert me. Toen ik ging zoeken naar breilessen kwam ik al snel uit bij Mirjam Molenbeek en ik besloot meteen de breilessen voor beginners te volgen. Dat ging me gemakkelijk af en nu ben ik enthousiast van start gegaan met de Colourwork muts in de Breicampus. Mijn doel is het kunnen breien van een mooie faire isle trui.

  In het dagelijks leven werk ik 26 uur per week in de plaatselijke bibliotheek, waar ik zowel een kantoorfunctie heb alsook in de front office tussen de mensen en de boeken sta. Nog een overeenkomst met Mirjam en vele anderen hier: lezen ;-).
  Verder hou ik erg van wandelen met mijn honden. Een van mijn honden is na twee jaar voorbereiding eindelijk drachtig en zij verwacht eind november haar eerste pup (waarschijnlijk is het een eenling).

  Ik hoop in deze campus niet alleen kennis en ervaring op te doen, maar ook mensen met dezelfde interesses te ontmoeten. Breien wordt onder de wat jongere medemens nog regelmatig als een wat ouderwetse hobby weggezet helaas.

  Wil je mij en mijn freubelwerkjes volgen, dan kan dat door me te volgen via Instagram op suzanne.wolter.

  Groetjes,
  Suzanne

 • Auteur
  Antwoorden
 • #2302

  Willeke
  Lid

  Hoi Suzanne, wat leuk dat je nu bent gaan breien! Weer een hele nieuwe wereld met andere mogelijkheden kan ik wel zeggen! Ik ga je zeker volgen op instagram. Ben benieuwd naar je eerste breiprojecten!

  • #2303

   Suzanne
   Lid

   Leuk Willeke! Dan volg ik je terug.

Log in om te reageren.