• Topic Starter
  Discussie
 • #1959

  Anouk
  Participant

  vorige week lid geworden van de campus, ik kan sokken breien, toe down met 5 naalden

  heb ooit kabels gebreid maar daar houd het wel zo’n beetje mee op. Engelstalige patronen lezen heb ik geen ervaring mee.

  Nu heb ik dus twijfels, hier starten met een project? Of toch maar eerst de beginnerscursus volgen? Maar ja ik kan immers al opzetten, afkanten, rond breien.

  Graag jullie advies hoe te starten 😃

 • Auteur
  Antwoorden
 • #1961

  Menke
  Lid

  Denk dat je de beginnerscursus niet nodig hebt. Je zou de kleurwerk muts of de wanten kunnen breien. Met de duidelijke filmpjes gaat dat vast lukken

 • #1964

  Anja
  Lid

  Zo te lezen is de beginnerscursus niet nodig. Mirjam neemt je in de filmpjes helemaal mee. Volgens mij kun je beginnen met de wanten, colourworkmuts, lacesjaal, flaxtrui en de magicloop sokken. Het vest zou ook kunnen. Echt met de filmpjes van Mirjam erbij kun je alles heb ik gemerkt.

 • #2001

  Mirjam
  Beheerder

  Hoi Anouk,

  Welkom! Goede suggesties al hierboven. Ik beschrijf ook op de hoofdpagina van de Campus welke volgorde ik over het algemeen aanraad.

  Eerst waren er lessen voor Gevorderden: die bevatten de tutorials voor de colourwork muts en de wanten. Goede projecten om mee te starten. De pakketten die daar vroeger bij hoorden, kun je hier ook los bestellen: https://www.mirjammolenbeek.nl/product/breipakket-gevorderden-wanten-en-colourwork-muts-breien/https://www.mirjammolenbeek.nl/product/breipakket-gevorderden-wanten-en-colourwork-muts-breien/ Kan bv handig zijn als je nog niet veel breinaalden en wol op voorraad hebt.

  Uiteraard mag je me ook altijd even mailen op info@mirjammolenbeek.nl als je er niet uit komt.

  Veel breiplezier!

  Groetjes, Mirjam

Log in om te reageren.