Home " Breicafé " Online Brei Campus " Help!  " Algemene brei-vragen " Help…waar ga ik nu mee verder?

 • Topic Starter
  Discussie
 • #5999

  Gemma
  Participant

  In december ben ik begonnen met de online breilessen voor beginners. Echt verslavend. Alsof ik niks anders meer doe! Ben nu nog met de vlaggetjes bezig maar kan niet wachten om een nieuw project te beginnen. Maar waar begin ik? Ik wil heel graag sokken leren breien en hartjes. Mensen in mijn omgeving zeggen dat sokken breien erg moeilijk is…..zelfs doorgewinterde breisters. wie helpt mij of deelt haar ervaring met mij? Wat was één van jouw eerste projecten, ben zo benieuwd?

 • Auteur
  Antwoorden
 • #6034

  Anja
  Lid

  Met de filmpjes van Mirjam lukt alles! Voor ik sokken zou gaan breien zou ik dan eerst de wanten doen, dan leer je magic loop breien en daarna gewoon beginnen met sokken.

  Lekker doen waar jij behoefte aan hebt en je niet van de wijs laten brengen door anderen.

 • #6038

  Dedeke
  Lid

  Een van de redenen dat ik lid ben geworden van de campus was om sokken te leren breien. En eerlijk, ik vond het echt niet zo moeilijk als ik dacht. Ik merk dat ik zelf vooral iets moet maken wat ik leuk vind, want anders blijft het toch liggen. Dus ik zou zeggen ga er voor! Maak wat je wilt. Wat is het ergste dat er kan gebeuren? Misschien lukt het even niet en probeer je het na een half jaar weer en lukt het dan wel. 😀

Log in om te reageren.