Home " Breicafé " Online Brei Campus " Kennismaken " hallo ik ben Hilde

 • Topic Starter
  Discussie
 • #6257

  Hilde
  Participant

  Eindelijk neem ik effe de tijd om me voor te stellen. Ik ben al best effe lid van deze groep maar vond nog niet de inspiratie om over mezelf te schrijven.

  Mijn naam is Hilde Boom , ik woon in Belgie in de gemeente Beveren. Oorspronkelijk kom ik uit de buurt van Brussel maar de geboorte van onze kleinkinderen (Matteo 2 en Martha 2m) heeft ons ertoe aangezet om vorig jaar te verhuizen.

  Breien en haken en af en toe naaien doe ik al hééél lang. Op school was het zoals bij velen geen groot succes De goesting echter om dingen te creëeren was er eigenlijk altijd en is nooit verdwenen.

  Sinds 11 jaar hebben we met een groep dames uit de buurt van Asse (waar ik woonde) een groepje dat trouw elke 14 dagen samen komt. Sajet is de naam van deze groep bijzondere dames waar we breien, haken, genieten, leren, elkaar aanmoedigen, luisteren en troosten als dat nodig is. We gaan op brei-uitstappen organiseren kerstmarkten met onze creaties en nog zoveel meer. “Sajetten” met de Sajet mamzellen staat in mijn top 3 van favoriete activiteiten.

  Dit gevoel van community is wat ik ook waardeer aan dit platform en waarvoor dank aan Mirjam om dit mogelijk te maken.

  Wat ik zoal brei? een beetje van alles…… De laatste tijd nogal wat babydekentjes waarvoor ik graag met ajour werk. Heb me ook al twee keer gewaagd aan een Stephen West sjaal.

  Haken doe ik minder dan vroeger.

  Enfin dat is het zowat.

  Ik probeer af en toe ook mee te doen aan de lives met Mirjam maar onze poes Jefke durft dan al eens de show te stelen door boven op mijn breiwerk voor het scherm te gaan liggen.

  Oh ja waar ik van droom voor de toekomt? in de buurt van Beveren een groepje vind om samen te handwerken, een groepje waar we samen een passie delen maar waar de verbinding tussen de mensen de centraal staat!

  liefs Hilde

 • Auteur
  Antwoorden
 • #7206

  Hoi Hilde, wat een gezellig bericht van je. En ik ben onder de indruk van de foto’s erbij, je maakt mooie projecten! Tot een keer bij de live-sessies misschien 🙂

 • #7371

  Hilde
  Lid

  Dankjewel Liesbeth voor jouw fijne reactie!

Log in om te reageren.