• Topic Starter
  Discussie
 • #1053

  Corinne
  Participant

  Ik ben Corinne, moeder van 3 kinderen en bonus oma van 4 kleinkinderen. Ik ben 52 jaar, woon in Middelburg en getrouwd met Jan. Ik probeerde al langer te breien, maar de breinaalden gaf ik steeds weer aan mijn dochter omdat het me niet lukte. Toen de corona periode aanbrak mezelf als doel gesteld dat ik moest en zou leren breien. Dat is mij gelukt in de afgelopen 2 jaar, ik brei nu alles wat ik leuk vind en soms test ik patronen van Engelse ontwerpsters wat ik erg leuk vind om te doen.

  Groeten Corinne

 • Auteur
  Antwoorden
 • #1061

  Nele
  Lid

  Super dat het je gelukt is het breien op te nemen, de doorzetter wint 😉

  En patronen testen, ook al zo tof! Ik deed dat ook al een paar keer, maar loop vaak aan tegen het aantal projecten dat ik zelf heb opstaan en graag af wil hebben, waardoor het testen er niet zo vaak van komt als ik zou willen ..

 • #2158

  Corinne
  Lid

  Ik heb nooit zo veel lopende projecten, daar hou ik mezelf echt aan. Nu net weer een test gedaan en nu ga ik voor mezelf weer iets starten. Te veel projecten maakt me onrustig dus ik maak het eerst af voordat ik weer iets nieuws start, wel heb ik 2 dekens liggen waar ik tussendoor een stukje brei, maar dat is echt voor tussendoor.

Log in om te reageren.