• Topic Starter
  Discussie
 • #1486

  Sandy
  Participant

  Mijn naam is Sandy. Ik ben 55 jaar oud, getrouwd, moeder van 2 volwassen dochters en woon in Hooge Zwaluwe Noord-Brabant.

  Het handwerken leerde ik op de lagere school, maar als tiener begon het pas echt een hobby te worden. Vele truien en vesten kwamen van de pennen. Daarnaast geniet ik ook van het borduren van kruissteekmotieven en enkel jaren geleden ben ik begonnen met het leren maken van een quiltdeken. De haaknaald heb ik ook wel eens vast, maar de breipennen zijn toch mijn favoriet.

  Meriam kwam ik tegen op Youtube en ik was gelijk verslingerd aan haar vlogs. Gezellig kletsen over wolletjes, projecten en het leven. Omdat ik het breien van sokken nog niet onder de knie heb en ook graag een topdown trui wil leren breien ben ik lid geworden van de breicampus.

  Een mens is nooit uitgeleerd toch?!

 • Auteur
  Antwoorden
 • #1487

  Sandy
  Lid

  Sorry Mirjam. Typ ik je naam verkeerd. Dom, dom, dom

 • #1491

  Karien
  Lid

  Hey Sandy, welkom in deze gezellige groep! Met de video’s en tutorials van Mirjam, weet ik zeker dat het je gaat lukken om sokken en een top down trui te breien. Ik had helemaal geen ervaring op breigebied en mij is het ook gelukt. Succes en veel plezier hier!!

Log in om te reageren.