Home " Breicafé " Online Brei Campus " Giveaway " Giveaway Wolwinkel Pluche

 • Topic Starter
  Discussie
 • #6072

  Mirjam
  Keymaster

  Een nieuwe giveaway van een van onze samenwerkingspartners: Wolwinkel Pluche (https://wolwinkelpluche.nl/pluche-webshop/)

  Myrthe stelt deze proeverij van garens beschikbaar, zodat je kennis kan maken met een deel van haar assortiment.

  In het pakket zitten de volgende garens, van iedere soort 1 streng: Reborn Jeans & Reborn Wool van Kremke Soul Wool, een mohair zijde bolletje van Kremke, Loch Lomond & Bio Balance van BC Garn en Wool Local Aran van Erika Knight.

  Kans maken op dit pakket? Laat dan voor het einde van februari hieronder in een reactie achter waarom jij dit pakket graag zou willen winnen. Begin maart maken we de winnaar bekend.

Pagina 1 van 3
 • Auteur
  Antwoorden
 • #6074

  Dedeke
  Lid

  Wat een leuke actie weer! Met een geweldig mooi samengesteld pakket. Het doet me denken aan een wolproeverij. Het lijkt me heerlijk om de bolletjes uit te proberen om te kijken wat de stekenverhouding is en hoe het op breit! Goede voorbereiding voor nieuwe projecten en natuurlijk perfect voor de wat kleinere assecoires. Mss zelfs in combinatie met elkaar 😀dat zou nog eens een leuk vooruitzicht zijn!

 • #6075

  Gemma
  Lid

  Wat zou ik dat ontzettend leuk vinden! Omdat ik nog maar niet begonnen ben met breien lijkt het mij super leuk om met dit proefpakket verschillende garen te leren kennen.

  Meer dan welkom!

 • #6080

  Ineke
  Lid

  Wat een lief gebaar van Mythe ! Het lijkt me geweldig om met dit pakket verschillende garens ook verschillende dingen te maken . Sokken muts en wanten . Ik zou het schenken aan warm hart warme voeten in de trant van pay it forward . Gekregen en doorgeven 💜🩷

 • #6081

  Kim
  Lid

  Wat een ontzettend leuk idee een wolproeverij. Ik merk dat ik het best wel lastig/spannend vind om wol uit te zoeken voor een project. Ik grijp vaak weer naar hetzelfde wol en zoek daar een project bij. Dit zou handig zijn om te experimenteren met andere soorten en maten wol zodat ik daar ook eens een steek verder mee kom. ☺️

 • #6082

  Kim
  Lid

  What a wonderful idea, a yarn tasting party 🎈 I would love to try out the different types of yarn 🧶 to see how they knit up. Perhaps donate the results to charity.

 • #6084

  Sanne
  Lid

  Oh heel erg leuk! Proeverij van wolletjes is altijd fijn, om te testen, nieuwe wolletjes te voelen en als het goed voelt, de volgende keer extra bestellen voor een groot project ❤️ en zo te zien levert elke streng ook een écht project op!

 • #6085

  Heidi
  Lid

  Wat ontzettend lief van Mirthe. Geweldig om te zien hoeveel plezier en enthousiasme jij Mirjam hebt. Maar ook hoe enthousiast je samenwerkings partners zijn. En daar worden dan alle campus leden weer SUPER blij van. Een proeverij is altijd leuk, maar van garen… Daar wordt je toch helemaal blij van. Uitproberen, nieuwe projecten maken op kleine schaal. Een echte brei(st)er heeft nooit genoeg wol om alle ideeën, technieken en hersen spinsels uit te voeren. Dus heel welkom dit prachtige geschenk. 🍀

 • #6087

  helmie
  Lid

  Wat een lief gebaar en al helemaal in deze tijd waar we in leven, mmmm een wolproeverij wat een leuk idee, ik zou wel willen winnen omdat ik het altijd zo moeilijk vind om garen te kiezen voor welk project zo kun je ze wel uitproberen wel leuk om er dan de ariana cardigan van te maken

 • #6090

  Anja
  Lid

  Oh wat heerlijk lijkt me dat! Een groot pakket om proeflapjes te breien en kleine projecten mee te maken. Voor mezelf en voor anderen. Weer een andere manier van Knit Some love!

 • #6098

  Dorrit
  Lid

  Wat ontzettend leuk zo’n wolproeverij! Sinds kort ben ik een testbreier voor diverse ontwerpers in binnen en buitenland. Ik merk dat ik uit gewoonte toch vaak voor dezelfde wol ga omdat ik die nou eenmaal ken en weet hoe hij zich gedraagt en houdt. Dit zijn alleen meestal ook de meer standaard opties. Het lijkt mij fantastisch om te onderzoeken hoe de wolletjes uit jouw project zich gedragen zodat ik ze kan toepassen bij nieuwe test knits. Zo ontstaat er niet alleen voor mij meer diversiteit maar kunnen ook meteen andere mensen het effect van verschillende soorten wol zien :). Vrolijke groet!

 • #6099

  Dehlia
  Lid

  Graag zou ik van deze mooie wolletjes willen proeven om mijn breikennis verder te ontwikkelen.

 • #6100

  Anita
  Lid

  Ik doe ook graag mee! Heb eigenlijk nog nooit met zulk luxe garens gebreid.Zou er leuke dingen voor mijn kleinkinderen voor maken.Zou echt te gek zijn.

 • #6113

  Gerinda
  Lid

  Wat een gave actie! Ik doe graag mee! Ik ben erg benieuwd naar de garens van Pluche…!

 • #6119

  Claire
  Lid

  Hoi Myrthe, wat een prachtig pakket met mooie kleuren!! Heb pas de breilessen voor beginners gedaan en mij direct aangemeld voor de breicampus voor een jaar, heb dus ook nog geen stash en ben nog zoekende welke wol ik nou het fijnste vindt om te breien en te dragen. Heb 2 kleine kindjes van 1,5 en 3,5, en mijn droom is om iig komende winter mooie truien, vesten, mutsen sjaals voor ze te kunnen breien, dus al met al, ik kan de wol heel goed gebruiken 🙂

 • #6134

  Willeke
  Lid

  Het ziet er prachtig uit en ik zou er graag mee breien. Tot nu toe heb ik alleen met bolletjes gewerkt met in mijn hoofd binnenkort met strengen te gaan werken. Stel je voor dat ik het met deze strengen mag doen.

Pagina 1 van 3

Log in om te reageren.