Festival sweater KAL

Home " Breicafé " Online Brei Campus " Oproepjes " KAL’s " Festival sweater KAL

 • Topic Starter
  Discussie
 • #1705

  Esther
  Participant

  Hallo,

  Zijn er mensen die met mij samen de festival sweater van Petit Knit willen breien? Starten 1 september en door tot einde van het jaar. De festival sweater is er in heel veel maten, van baby tot volwassen.

  Geïnspireerd door de vlogs en plaatjes van Mirjam. Ik heb zelf inmiddels een kleur keuze gemaakt. Ik brei hem in de zwarte Kremke baby soft en een streng handgeverfd DK garen met een gouden Stellaris. Ik heb er nu al heel veel zin in. Hoop dat er iemand wil meebreien.

 • Auteur
  Antwoorden
 • #1719

  Anja
  Lid

  Oh, dat ziet er wel heel leuk uit met zo’n streng handgeverfd garen! Oh, ik wil echt weer ook breien. In september moet dat zeker lukken!

 • #1730

  Ellen
  Lid

  Deze is mijn stijl niet maar ik wou hem eventueel voor een van de kinderen breien maar hij werd niet enthousiast onthaald, dus ik ga hem laten passeren 🙂

 • #1747

  Esther
  Lid

  Anja, leuk als je meedoet! Ik ga sowieso beginnen. Ik last steeds Festive sweater, dus wil hem wel graag voor de feestdagen.

  Ellen: als het niet enthousiast wordt ontvangen is het ook zonde van het werk. Ik vindt hem niet zo mooi in de natureltinten, hou ik niet van. Maar op Ravelry zag ik echt hele leuke voorbij komen.

 • #1758

  Ellen
  Lid

  @Esther: Ik had inderdaad een knalroze (de favoriete kleur van de dochters op’t moment) laten zien via ravelry maar dat was hem niet… een paarse anker dan weer wel :). Maar sowieso is nu eerst de zoon aan de beurt en die krijgt een “The twist pullover” van Kiddiwinksknits. En ik denk dan de meisjes een bean and olive (paars voor de jongste en roze voor de oudste). Werk genoeg 😉

Log in om te reageren.