Home " Breicafé " Online Brei Campus " Suggesties " Extra tabblad openen wanneer op link geklikt wordt

 • Topic Starter
  Discussie
 • #1518

  Birgit
  Participant

  Mij valt steeds op dat wanneer ik op een link klik die verwijst naar een pagina buiten de website van Mirjam Molenbeek, de nieuwe pagina de website van Mirjam overschrijft. En ik kan niet meer terug. Dan moet ik zelf weer in een nieuw tabblad de website van Mirjam openen en ben ik kwijt waar ik was. Voorbeeld: ik klikte bij patroon suggesties in het breicafé op een link die ging naar Tin Can Knits. En vervolgens is mijn hele breicafe weg en kom ik met de terugknop ook niet meer terug. Misschien een goed om in te stellen dat er een nieuw tabblad opent wanneer iemand op een link klikt. Dan blijft Mirjam Molenbeek site ook gewoon actief.

 • Auteur
  Antwoorden
 • #1521

  Mirjam
  Beheerder

  Hoi Birgit,

  Dankjewel voor je suggestie! Ik weet hoe ik dat kan doen, maar dat geldt niet voor elke deelneemster. Dat is vrij technisch. Maar een simpele oplossing: open zelf een extra scherm en copy paste een link even daarheen. Dan heb je dus 2 schermen open, en kun je altijd terug naar de Campus. Werkt dat voor je?

  Groetjes, Mirjam

 • #1528

  Birgit
  Lid

  Dank voor je reactie. Ja, voor mij is het prima hoor.

 • #4768

  Sandra
  Lid

  Hej,

  ik klik altijd rechtermuisknop “in nieuw tabblad openen” misschien dat nog een idee. Gaat iets sneller dan link kopiëren en plakken.

  Groetjes Sandra

Log in om te reageren.